Rakennus-Vierma

Rakennamme uutta monipuolisesti

Rakennamme toiveidesi kodin ja kesämökin!

Uudisrakentaminen Oulun seudulla

Teemme kokonaisvaltaista uudisrakentamista Oulun seudulla. Onko tontti katsottu valmiiksi, mutta rakennus vielä puuttuu? Meiltä onnistuvat niin omakotitalojen, kesämökkien kuin piharakennustenkin pystytys. Rakennamme uutta kokonaisvaltaisesti niin ulkotiloissa kuin sisätiloissakin. Saat rakentamisen yhteydessä meiltä myös ammattitaitoiset sähkötyöt ja muun tarvittavan erikoisosaamisen yhteistyökumppaneidemme kautta.

Meillä on monipuolinen ammattitaito rakentamiseen: meiltä onnistuvat kaikki rakentamisen vaatimat työvaiheet vesieristyksineen, lattiatöineen ja laatoituksineen. Toteutamme myös kirvesmiehen työt ammattitaidolla niin lattioihin, seiniin kuin kattohirsiinkin. Rakennamme uutta toiveidesi mukaan ja varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen! Suoritamme töiden valmistuttua aina käyttöönottotarkastuksen, ja annamme töillemme asianmukaisen takuun.

Tilaa meidät rakentamaan uutta!

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »