Rakennus-Vierma

Huoneistoremontti – Oulu ja lähialueet

Maalaus ja tapetointi piristävät kotisi ilmettä

Huoneistoremontti

Huoneistoremontin tarkoitus on tehdä kodista tila, jossa jokainen asukas viihtyy ja toimii helposti. Remontti voi sisältää mitä ikinä sisätiloiltasi haluat. Lattiat voidaan vaihtaa uusiin, keittiöstä tehdä käytännöllisempi ja huonetilojen kokoa muuttaa. Uudet maalipinnat ja tapetit virkistävät hetkessä vanhaakin kotia. 

Huoneistoremontti lähtee aina sinun toiveistasi ja tarpeistasi. Jos tarvitset saneerausta tai haluat muuten vain uudistaa kotisi ilmettä, kutsu meidät paikalle. Kun remontti toteutetaan huolellisesti aina rakenteiden kuntotarkistusta, korjausta ja uudelleenrakentamista myöden, asumisviihtyisyys paranee ja samalla kodin arvo kasvaa. 

Huoneistoremontin mahdollisuuksia on yhtä monta kuin remonttia tarvitsevien makujakin.

Lue lisää huoneistoremontin maalaus- ja tapetointitöistä alta. 

Ota yhteyttä »

Julkisivut ja terassit – omakotitalon julkisivuremontit ammattitaidolla

Voimme uusia paneelit, tuulensuojalevyt tai vain maalata julkisivun. Teemme julkisivuremontteja pientaloihin ja erityisesti puuverhoiltujen talojen julkisivujen remontoinnit sujuvat ammatillisella rutiinilla.

Teemme myös terassit ammattitaidolla, jolloin sinä voit nauttia kesästä uudella terassillasi. Ota yhteyttä riittävän ajoissa!

Ota yhteyttä

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »