Märkätilaremontti

Saunaremontti – Oulu ja lähialueet

Sauna on kodin rentouttavin tila!

Saunaremontti

Toteutamme saunaremontit, jotka suunnitellaan ja varustellaan käyttäjiensä mukaan. Saunaan saadaan tyyliä ja käytännöllisyyttä erilaisilla ja eri sävyisillä lauteilla, selkänojilla ja kuvioiduilla paneeleilla. Esität vain toiveesi, me hoidamme toteutuksen.

Remontoimme saunasi uuteen uskoon vanhaa säilyttäen tai voimme tehdä saunatiloistasi täysin toisenlaisen hemmottelukeskuksen. Olemme apuna jo suunnitteluvaiheessa neuvomalla millaisia tilankäyttömahdollisuuksia saunallasi on. Voimme ehdottaa toiveidesi pohjalta erilaisia kokonaisuuksia laudetyyppien värin, mallin ja asettelun mukaan. Sopivalla valaistuksella saunasta kruunataan tila, jossa voit rentoutua ja viettää mukavia saunailtoja perheen sekä ystävien kesken.  

Kauttamme saat kiukaat ja saunanovet sekä niiden asennuksen. Pesuhuoneen ja saunan välille voidaan asentaa vaikkapa lasinen ovi tai lasiväliseinä, millä tiloihin saadaan yhtenäisyyttä ja avaruutta. Uusi kiuas varmistaa pehmeät ja rentouttavat löylyt. 

Ota yhteyttä ja kerro meille, mitä saunaremontiltasi toivot!

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »