Rakennus-Vierma

Homekorjaukset – Oulu ja lähikunnat

Homevauriot kuntoon Rakennus-Vierman homekorjauksella

Homekorjaus

Yllättävillä kosteusvaurioilla tai jälkikäteen havaituilla rakennusvirheillä voi olla rakennuksen sekä asukkaan kannalta hyvinkin epäedullisia seurauksia. Rakenteisiin kertynyt home voi aiheuttaa pistävää ja tunkkaista hajua huoneilmaan. Home aiheuttaa myös terveysongelmia. Pyydä meidät tällöin paikalle – me tarvittaessa kutsumme ulkopuolisen tarkastajan paikalle kartoittamaan ongelman laajuuden, sekä mahdolliset muut kosteus- sekä homevauriot ja teemme perusteelliset homekorjaukset tämän lausuntojen perusteella. 

Homekorjauksessa korjaamme perusteellisesti kosteusvaurion syyn ja poistamme ongelman aiheuttajan. Kuivaamme kosteat rakenteet, ja homehtuneet rakenteet joita ei voida uusia, puhdistetaan homeesta. Poistettujen rakenteiden tilalle rakennetaan uutta. Myös tervettä puurakennetta saatetaan joutua korvaamaan uudella homeitiöiden perusteelliseksi poistamiseksi. 

Kun homehtuneet materiaalit ja home on poistettu, jäljelle jäävät rakenteet desinfioidaan. Tarpeen vaatiessa rakenteet voidaan käsitellä homekasvua estävällä aineella. Jos lämmöneristeet ovat kastuneet, myös ne on vaihdettava johtuen niiden hitaasta kuivumisesta.

Homekorjaus on ammattitaitoa vaativaa työtä. Rakennus-Viermalla on kokemusta hometalojen saneerauksista – voit luottaa huoletta rakennuksesi käsiimme, kun epäilet homevauriota. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos epäilet homevauriota.

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »