Huoneistoremontti

Maalaus ja tapetointi – Oulu ja lähialueet

Maalaus ja tapetointi tuo tunnelmaa tilaan kuin tilaa

Maalaus ja tapetointi

Sisäpintojen remontilla luodaan tunnelmaa jokaiseen huonetilaan ja tarpeeseen. Oli kyseessä sitten makuuhuone, olohuone, lastenhuone tai vaikkapa liiketila, maalaus ja tapetointi ovat oivallisia keinoja saavuttaa hetkessä uusi tilaansa sopiva ilme. 

Maalaustyöt ovat helppo ja vaivaton tapa toteuttaa mitä erilaisempia kokonaisuuksia. Toiveidesi mukaan voimme käyttää perusmaalauksen lisäksi erilaisia maalausmenetelmiä kuten kuviointimaalausta tai rajamaalausta, joilla saadaan persoonallisia lopputuloksia. Maalaustyössä vain mielikuvitus on rajana. 

Myös tapetointi on helppo tapa vaikuttaa tilojen ulkoasuun. Tapettimallistoissa on saatavilla pieni- ja suurikuvioisia, metallihohtoisia, koristeellisia ja paljon muita tapetteja, joista jokainen huoneistoremonttia tarvitseva löytää makuunsa sopivan vaihtoehdon. Me teemme tarvittaessa seinäpinnan tasoitustyöt ja asennamme valitsemasi tapetin puolestasi. Lopputuloksena on sileä ja kaunis seinäpinta. 

Maalaus- ja tapetointityössä käytämme materiaaleja, jotka noudattavat vähäisiä kemikaali- ja hajupäästöjä. Kun tilaat maalaustyön meiltä, saat siistin ja tasaisen pinnan aina seiniä sekä kattoa myöden.

Kerro meille toiveesi – koti jossa on tunnelmaa, on yhteydenoton päässä!

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »