Märkätilaremontti

Kylpyhuoneremontti – Oulu ja lähikunnat

Kylpyhuoneremontilla toimiva ja valoisa kylpyhuone                   

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone on olennainen osa jokaisen asukkaan arkielämää. Kun vesipisteen, suihkun ja kylpykalusteiden sijainti on tarkkaan mietitty, sopivaa valaistusta unohtamatta, kylpyhuone on toimiva. Kylpytiloissa on näin vaivatonta liikkua ja toimia kiireenkin keskellä. 

Rakennus-Vierman kylpyhuoneremontti suunnitellaan ja toteutetaan perusteellisesti sinun toiveidesi pohjalta. Kokonaisvaltaisessa remontissa tarkastamme huolellisesti pintojen alusrakenteet, korjaamme mahdolliset vauriot, teemme vedeneristyöt ja asennamme tilalle uutta. Kylpykalusteet ja laatat ovat sinun valittavanasi - saatavilla olevista mallistoista löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Oikealla asennustyöllä saadaan aikaan hyvinkin persoonallisia lopputuloksia. 

Ota meihin yhteyttä, kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa. Me olemme mielellämme toteuttamassa kylpyhuoneestasi tunnelmallisen paikan, jossa hemmottelet itseäsi niin arjen keskellä kuin kiireettöminäkin aikoina. 

Yrityksellämme on VTT:n myöntämä sertifikaati, mikä takaa luotettavan vesieristyksen asiakkaillemme. Sertifikaatin numero: VTT-C-10611-23-13

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista!

Pyydä tarjous >>

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »