Märkätilaremontti

Laatoitukset – Oulun talousalue

Laatoitustöillä yksilöllisiä kylpytiloja

Laatoitustyöt

Kylpyhuoneremontissa merkittävin kylpyhuoneen ilmeeseen vaikuttava tekijä on laatoitus. Laatta on kestävä ja näyttävä materiaali, joka sopii niin seinään kuin lattiaankin. Laatta on kesällä viileä jalan alla ja kun alle asennetaan lattialämmitys, laattalattia hemmottelee talven kylminä päivinä kylpytiloissa kulkijaa. Lämmin laatta on miellyttävä myös rentouttavan saunan ja kylvyn jälkeen.

Me teemme kylpyhuoneeseesi huolelliset laatoitustyöt niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin. Hoidamme korkealaatuisilla materiaaleilla ja välineillä pohjatyöt, tukevan kiinnityksen sekä eristyksen - näyttävä laattaseinä on valmis käden käänteessä. Laattamallistoista löytyy runsaasti vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Eri värisillä ja kokoisilla laatoilla sekä yksilöllisillä asetteluilla saadaan aikaan kauniita kokonaisuuksia. 

Helppohoitoisuutensa ja kestävyytensä vuoksi laatta on ihanteellinen valinta myös vaikkapa kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön - laatta kestää erinomaisesti kosteutta, kulutusta ja pesua.

Toteutamme laatoitustöillä toiveidesi mukaisen kokonaisuuden!

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »