Märkätilaremontti

Saunaremontti – Oulu ja lähialueet

Sauna on kodin rentouttavin tila!

Märkätilaremontti

Märkätilaremontti kannattaa tilata aina alan ammattilaiselta. Kokenut remontoija hallitsee remontin vaatimat työvaiheet ja osaa hankkia korkealaatuiset tuotteet remontin onnistumiseen.

Me Rakennus-Viermalla saneeramme kylpyhuoneet ja saunat kosteusvaurioiden yllättäessä tai kun haluat kosteiden tilojen vastaavan paremmin sinun tarpeitasi. Teemme laatoitustyöt, asennamme kylpykalusteet, uudet kiukaat ja saunanovet. Huolehdimme myös vedeneristystöistä. 

Rakennus-Viermalta saat koko remontin yhden yrityksen alta! LVI-alan yhteistyökumppanimme sekä ammattitaitoiset sähkömiehet ovat ainoastaan puhelinsoiton päässä. Näin saat huolellisesti aikataulutetun remontin ja kaikki työmiehet kauttamme, helposti ja vaivattomasti.

Kun tilaat remontin meiltä, saat yksilöllisen ja raikkaan lopputuloksen, joka on toteutettu juuri sinun toiveidesi mukaan. 

Tutustu kylpyhuone- ja saunaremonttiin sekä laatoitustöihin alta. 

Ota yhteyttä »

Kylpyhuoneremontti »

Me olemme mielellämme toteuttamassa kylpyhuoneestasi tunnelmallisen paikan, jossa hemmottelet itseäsi niin arjen keskellä kuin kiireettöminäkin aikoina.

Saunaremontti »

Saunaan saadaan tyyliä ja käytännöllisyyttä erilaisilla ja eri sävyisillä lauteilla, selkänojilla ja kuvioiduilla paneeleilla.

Laatoitukset »

Lämmin laatta on miellyttävä myös rentouttavan saunan ja kylvyn jälkeen.

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »