Lattiatyöt

Laminaattiasennus Oulussa ja lähialueilla

Laadukkaat laminaattiasennukset kaikkiin kuiviin tiloihin

Laminaattiasennus

Laminaatti on lattiamateriaalina suosittu vaihtoehto, sillä laminaatti on edullinen ja laminaattivalikoima on tänä päivänä erittäin monipuolinen. Laminaatin kovuudesta johtuen sen iskunsietokyky on myös hyvä, joten laminaatti ei naarmuunnu helposti. 

Jokainen lattiamateriaali tulee valita ulkonäön, käyttökohteen ja kulutusalttiuden mukaan. Eri tiloihin voidaan valita eri laminaatteja kovuusluokkien mukaan. Tällöin varmistutaan siitä, että lattia kestää aikaa ja kulutusta mahdollisimman hyvin. 

Teemme puolestasi laaminaatin asennustyöt kotiisi tai muuhun haluamaasi tilaan. Huolehdimme asennustyön valmistelusta ja pohjatöistä lattialistojen irrotusta myöden. Asennamme laudat huolellisesti kiinni toisiinsa ja kavennamme lautoja tarvittaessa, jotta lattia asettuu tilaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Lopputuloksena on tukeva ja kaunis lattia. 

Tilaa laminaattiasennus lattiatöiden ammattilaiselta!

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Asunnon ja vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Vähennys myönnetään työn osuudesta. Lue lisää vero.fi-sivuilta.

Ota yhteyttä »